WAIMAKARIRI DISTRICT COUNCIL

PROPOSED DISTRICT PLAN

TIMETABLE

Date: 15 May 2023 (day 1)

At: Rossburn Receptions

Spark Lane (off Northbrook Road)

Rangiora

Topic:

Hearing – Streams 1 & 2 Waimakariri District Council – Proposed District Plan

Evidence #	Submitter Number	Submitter	Time allocated for Presentation	Start / Finish Time
		Karakia	5 mins	9:00 – 9:05
		Introduction by Chair Preliminary Issues (if any)	10 mins	9:05 – 9:15
		S42A Officers (Peter Wilson) introduce topics/chapters & supporting expert witness (if any) • Overarching matters and Part 1 • Definitions - not specific to a chapter (DEF) Questions from Panel to S42 Officers	2 hours	9:15 – 10:15
		Morning Tea	15 mins	10:15 – 10:30
		S42A Officers (Peter Wilson) continued		10:30 – 11:30
		S42A Officers (Mark Buckley) introduce topics/chapters & supporting expert witness (if any) • Urban Form and Development (UFD) • Strategic Directions (SD) Questions from Panel to S42 Officers	2 hours	11:30 – 12:00
		Lunch	45 mins	12:00 – 12:45

Evidence #	Sub #	Submitter	Time allocated for Presentation	Start / Finish Time
		S42A Officers (Mark Buckley) continued		12:45 – 2:15
		S42A Officers (Alan Matheson) introduce topics/chapters & supporting expert witness (if any) • Mana Whenua (MW) • Sites and Areas of Significance to Māori (SASM) • Special Purpose Zone – Kāinga Nohoanga (KN) Questions from Panel to S42A officers	2 hours	2:15 – 3:00
		Afternoon Tea	15 mins	3:00 – 3:15
		S42A Officers (Alan Matheson) continued		3:15 – 4:30
		TBC	15 mins	4:30 – 4:45
	192, FS 78	Royal Forest & Bird – <mark>via teams</mark>	15 mins	4:45 – 5:00
				Adjourned

WAIMAKARIRI DISTRICT COUNCIL

PROPOSED DISTRICT PLAN

TIMETABLE

Date: 16 May 2023 (day 2)

At: Rossburn Receptions

Spark Lane (off Northbrook Road)

Rangiora

Topic:

Hearing – Streams 1 & 2 Waimakariri District Council – Proposed District Plan

Evidence #	Sub #	Submitter	Time allocated for Presentation	Start / Finish Time
		Introduction by Chair	5 mins	9:00 – 9:05
12	325, FS 88	Kainga Ora	1.5 hours	9:05 – 10:15
		Morning Tea	15 mins	10:15 – 10:30
		Continued		10:30 - 10:50
		TBC	15 mins	10:50 – 11:05
4	169, FS 49	NZ Pork	30 mins	11:05 – 11:35
5	347	Ravenswood	15 mins	11:35 – 11:50
		TBC	10 mins	11:50 – 12:00
		Lunch	45 mins	12:00 – 12:45
		TBC	15 mins	12:45 – 1:00
7	183, FS 37	Richard & Geoff Spark	15 mins	1:00 – 1:15
8	246, FS 46	Miranda Hales	15 mins	1:15 – 1:30
9	FS 41	David Cowley	15 mins	1:30 - 1:45
10	195, FS 92	Transpower	15 mins	1:45 – 2:00
11	FS 63	Momentum Land Ltd	1 hour	2:00 - 3:00
		Afternoon Tea	15 mins	3:00 – 3:15
	142	Ngai Tūāhuriri	1.5 hours	3:15 – 4:45
				Adjourned

WAIMAKARIRI DISTRICT COUNCIL PROPOSED DISTRICT PLAN

TIMETABLE

17 May 2023 (day 3) Date:

Rossburn Receptions At:

Spark Lane (off Northbrook Road)

Rangiora Page 1

Topic:

Hearing – Streams 1 & 2 Waimakariri District Council – Proposed District Plan

Evidence	Sub	Submitter	Time	Start / Finish
#	#	Custilities	allocated for	Time
"	"		Presentation	11110
		Introduction by Chair	5 mins	9:00 – 9:05
13	52	Ara Poutama Aotearoa – Department of	15 mins	9:05 – 9:20
	•=	Corrections		0.00
	48	Ashley Industrial Services	15 mins	9:20 - 9:35
	99	Ken Fletcher	15 mins	9:35 - 9:50
16	62,	Chorus, Spark, Vodafone – <mark>via teams</mark>	30 mins	9:50 - 10:20
	FS 95			
		Morning Tea	15 mins	10:20 – 10:35
	261	Michael De Hamel	15 mins	10:35 – 10:50
18	316,	Environment Canterbury (Ecan)	15 mins	10:50 – 11:05
	FS 105			
		TBC	15 mins	11:05 – 11:20
19	210	Waimakariri Irrigation Ltd	30 mins	11.20 – 11:50
	FS 32	L N R Delacy on behalf of		11:50 – 12:05
	FS 28	Damian & Sarah Elley		
	FS 29	JP Bailey Family Trust	15 mins	
	FS 30	Kim Manson & Neihana Kuru		
	FS 31	Ross Fraser		
	FS 33	Louise Marriott		
		Lunch	45 mins	12:05 – 12:50
21	158	Andy Carr	15 mins	12:50 – 1:05
	FS 51	Philip & Michelle Driver	15 mins	1:05 – 1:20
	307	Malcolm Hanrahan	15 mins	1:20 – 1:35
		TBC	15 mins	1:35 – 1:50
		TBC	15 mins	1:50 – 2:05
	FS 84	Ohoka Residents Association	15 mins	2:05 – 2:20
		TBC		2:20 – 2:35
26	295,	Horticulture New Zealand (<mark>via teams</mark>)	30 mins	2:35 – 3:05
	FS 47			
		Afternoon Tea	15 mins	3:05 – 3:20
27	414,	Federated Farmers	15 mins	3:20 – 3:35
	FS 83			
28	41,	Fulton Hogan	15 mins	3:35 – 3:50
	FS 118			
29	249,	MainPower	45 mins	3:50 – 4:35
	FS 58			
				Adjourned

WAIMAKARIRI DISTRICT COUNCIL PROPOSED DISTRICT PLAN

TIMETABLE

Date: 18 May 2023 (day 4)

At: Rossburn Receptions

Spark Lane (off Northbrook Road)

Rangiora

Topic: Hearing – Streams 1 & 2

Waimakariri District Council – Proposed District Plan

Evidence #	Sub #	Submitter	Time allocated for Presentation	Start / Finish Time
		Introduction by Chair	5 mins	9:00 - 9:05
30	160 & 326 237 212	Rolleston Industrial Developments Carter Group Property Ltd CSI Property Ltd	45 mins	9:05 – 9:50
3	254, FS 80	& CIAL		
	367	Waimakariri District Council	15 mins	9:50 – 10:05
		Morning Tea	15 mins	10:05 – 10:20
		Karakia	5 mins	
				Adjourned
Tabled Ev	idence			
32	282	Woolworths		
33	145	Daiken (NZ)		
		\/		